mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Igraonica ‘Čarolija’ u novom, još većem prostoru

Autor/ica
Objavljeno: 30 srpnja, 2023
IMG

Dječja igraonica Čarolija seli u novi, još veći prostor!

Igraonica ‘Čarolija’, koja iza sebe ima pet godina iskustva u radu s djecom, od utorka, 1. kolovoza 2023. godine radit će u novom, još većem prostoru, koji se nalazi na 1. katu Poslovnog centra Balinice, pored restorana Pinjur.

‘U prostoru u Vrličkoj ulici, u kojem smo radili od 1. srpnja 2018. godine i koji je bio manji od ovog novog, organizirali smo proslave dječjih rođendana, a u novom prostoru, zapravo u dvije odvojene prostorije ukupne površine 270 metara kvadratnih, radit ćemo svaki dan od 10 do 20 sati. Osim proslava rođendana organizirat ćemo i igraonice za djecu. Za početak ćemo imati četvero zaposlenih’ kazala je vlasnica ‘Čarolije’ Branka Armanda.

Sa svojim animatorskim timom, ‘Čarolija’ će u svom prostoru organizirati nezaboravne proslave dječjih rođendana, unaprijed osmišljene i ispunjene društvenim i natjecateljskim igrama te animacijama, a roditelji će im moći povjeriti i čuvanje svoje djece, dok oni obavljaju svoje druge obveze.

‘Povodom otvorenja imat ćemo šest dana promociju igraonice, na način da ćemo djeci omogućiti besplatno sat vremena igre i komadić torte za svako dijete uz račun od Pinjura. Inače, cijena korištenja igraonice po djetetu je 2 eura po satu, a za svako svoje sljedeće dijete u igraonici roditelji će plaćati 1 euro sat vremena igre’, kaže Armanda

IMG

ferata@ferata.hr
0997370409