extrametal

Informacija Stožera civilne zaštite Grada Sinja o izdavanju propusnica

Autor/ica
Objavljeno: 23 ožujka, 2020
stozer grad sinj

Građani Sinja koji iz obiteljskih razloga trebaju napuštati mjesto prebivališta, kao što su briga o djeci ili starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština, trebaju Stožeru civilne zaštite Grada Sinja dostaviti zahtjev za izdavanje propusnice za napuštanje mjesta.

Obrazac zahtjeva uredno popunjen može se dostaviti prvenstveno na e-mail adresu: stozerczsinj@sinj.hr  ili u posebnim slučajevima uz primjenu svih propisanih zdravstvenih mjera i socijalnog distanciranja, ispred porte na ulazu  u zgradu Gradske uprave, Dragašev prolaz 24, svakog dana od 9:00 do 12:00 sati, gdje će građani zahtjeve odlagati u za to posebno pripravljenoj kutiji.

S navedene e-mail adrese podnositeljima zahtjeva u digitalnom obliku će se vratiti skenirana propusnica. Izvornici se iznimno predižu osobno na adresi Grada Sinja, isključivo uz prethodnu telefonsku najavu na dežurni mobitel broj: 099 6610 592 , gdje se mogu dobiti i druge potrebne informacije.

Zahtjevi  će biti odobreni u najkraćem roku.

Svi ostali razlozi napuštanja prebivališta regulirani su Odlukom, te nisu u nadležnosti lokalne samouprave i Stožera civilne zaštite Grada Sinja, nego odgovorne osobe u pravnoj osobi i izabranog liječnika osobne medicine.

Zahtjev_ Propusnica (4)

Odluka-o-zabrani-napuštanja-prebivališta… (1)

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh