banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Ivan Paštar pobjednik 6. Dječje alke Ispod strane

Autor/ica
Objavljeno: 28 kolovoza, 2017
alka_ispod_strane2017

Proteklog vikenda u Brnazama su održani dani 6. Dječje alke Ispod strane, a apsolutni pobjednik je alkarić Ivan Paštar, koji je osvojio i Baru i Čoju i Alku!

Ovogodišnju Baru i Čoju Ivan je osvojio nakon pripetavanja, sa po 10 punata, dok je jučerašnju Alku osvojio s 8 punata. Vrijedi istaknuti kako je ovaj osmogodišnjak u svojoj karijeri alkarića do sada osvojio dvije Bare, tri Čoje i tri Alke. Za ovogodišnji trijumf nagrađen je vrijednom darovima, kao i njegov alkarski momak Frane Bašćevan.

Osim nadmetanja alkarića, upriličena je i veteranska ženska alka, koju je osvojila Nora Slišković te veteranska muška alka, gdje je najuspješniji bio Dragan Paštar Paško.

Feštu Brnažana Ispod strane svojim dolaskom uveličali su slavodobitnik 302. Sinjske alke Alen Poljak, slavodobitnik Svečane Sinjske alke u Vukovaru Ante Zorica, predsjednik alkarskog Časnog suda Ivan Zorica, arambaša Ivo Vukasovic Parin te fra Antonio Mravak.

Po završetku nadmetanja upriličen je vatromet za slavodobitnika, a okupljeni su potom do dugo u noć feštali uz arambaše, ćevape, pečeno meso, domaće uštipke, kolače i piće.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh