TOMMY mel

Ivan Šipić: Naša djeca neće biti ‘ONO’

Autor/ica
Objavljeno: 15 travnja, 2024
IMG WA

Priopćenje za javnost uputio je Ivan Šipić, kandidat Domovinskog pokreta na predstojećim parlamentarnim izborima u 9. izbornoj jedinici.

‘Na svome političkome putu uvijek sam bio dosljedan i borio se za one prave, demokršćanske, obiteljske, tradicionalne i suverenističke vrijednosti, a to ću činiti i dalje.

Cetinski kraj, i prije svega moj grad Trilj, uvijek su mi bili na prvome mjestu o čemu svjedoči i čitav niz infrastrukturnih projekata koji su u Trilju pokrenuti i većina i dovršeni u mojim gradonačelničkim mandatima.

Glavni problem s kojim se danas susrećemo je demografski slom čiji je najveći uzrok iseljavanje naših mladih, a jedan od glavnih uzroka iseljavanja je korupcija i pogodovanje.

To je valjda taj kontinuitet o kojem svi na listama vladajuće stranke danas pričaju i protiv toga se treba boriti.

Stoga, pozivam vas, iziđite na izbore 17. travnja i podržite listu Domovinskoga pokreta, listu koja će uvijek isticati ponosnu prošlost i na njoj graditi bolju budućnost.

Moramo graditi budućnost u kojoj naša djeca neće biti ONO, državu u kojoj nema mjesta za rodne ideologije, državu u kojoj će korupcija kao glavni uzrok iseljavanja biti iskorijenjena i državu u čiji sustav će opet vjerovati naši mladi.

Pronatalitetna i povratnička politika bit će u fokusu djelovanja stranke Domovinskoga pokreta te ćemo inzistirati na donošenju dugoročne populacijske politike koja bi obvezivala sve nositelje vlasti  na dugi rok.

Sve druge politike su uzaludne ako se ovakav demografski trend nastavi jer nas neće biti.

Pozivam vas da svoj glas date ljudima koji istinski vole Hrvatsku i žele raditi u njenome interesu.

Zaokružite listu broj 6 – listu Domovinskoga pokreta i zajedno izgradimo državu o kojoj sanjamo, i za koju su živote dali naši branitelji.

USTANI I OSTANI svoj! I za svoje!

Ivan Šipić, kandidat Domovinskog pokreta,
lista broj 6
Broj 2’

Screenshot Drive

ferata@ferata.hr
0997370409