miro bulj
hdz banner
sdp

Ivan Šipić objavio kandidaturu za gradonačelnika Trilja!

Autor/ica
Objavljeno: 8 ožujka, 2021
ivan šipić

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić na svom Facebook profilu objavio je kako kreće u utrku za još jedan mandat na čelu Grada Trilja, no ovoga puta kao nezavisni kandidat.

Podsjećamo, Šipić je gradonačelnik Trilja od 2009. godine, a od 2012. sve do studenog prošle godine bio je predsjednik  triljskog HDZ-a. No, na predstojeće lokalne izbore koji će se održati u svibnju Ivan Šipić izlazi samostalno. Njegovu objavu s Facebook-a prenosimo u cijelosti:

‘Dragi prijatelji, svatko od nas prolazi kroz život kojekakve situacije i iskušenja. I bira svoj put.

Na tom putu ostavljamo tragove.

A najprepoznatljiviji tragovi su naša djela. Ili loša ili dobra. To vam nitko neće oduzeti. I to je vaše.

Svima je, manje više, poznato, da se u ovo vrijeme govori o izborima. Lokalnim. Svi imaju pravo i tu birati put. Tako i ja.

Nakon svih mogućih pritisaka i kojekakvih konstrukcija, najviše podlih i lažnih u proteklih godinu dana, odlučio sam ići, svojim imenom i prezimenom na lokalne izbore.

Neovisan.

Znam da će to nekima sjesti, a nekima ne, i svačije je pravo donositi mišljenje o ovom. Bez vrijeđanja.

O nikome, posebno ne o ljudima koji su godinama bili podrška, a onda mi okrenuli leđa, neću izgovoriti niti jednu ružnu riječ. Reći ću HVALA VAM.

Potaknut, od nemalog broja ljudi, koji cijene što i kako sam radio, koliko je projekata u tijeku i koliko ih je svih ovih godina realizirano, donosim odluku koja je posljedica svega što se događalo oko mene u proteklom razdoblju.

Ostajem najprije Vaš jer volim svoj triljski kraj. Ostajem svoj jer sam se uvijek, uz sve mane koje imam, nastojao držati odluka od kojih može oćelaviti glava, ali neka je duša na mjestu.

O meni i mom radu, projektima sadašnjim i budućim, odluku će donijeti narod, a ne pojedinci koji moje ime blate na relaciji Trilj-Split-Zagreb’, napisao je Šipić na Facebook-u.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh