Ivo Zorica pobjednik Bare, Poljak posustao u pripetavanju

Autor/ica
Objavljeno: 7 kolovoza, 2020
bara

Alkar Ivo Zorica pobijedio je na Bari nakon pripetavanja s Alenom Poljakom, čime je u bogatu riznicu trofeja dodao još jedan…

Uvjetovano epidemiološkom situacijom ovogodišnja Bara ponudila je ipak bitno manje šušura nego je to inače slučaj. Osjetno manje gledatelja okupilo se na Alkarskom trkalištu, ali alkarske svečanosti ipak su imale svoje prepoznatljive konture.

Na prvu sridu valjalo je čekati sve do četvrtog alkara u drugoj trki, odnosno Marija Šušnjare koji je u tom trenutku došao do učinka od četiri punta, što je jednak učinak koji je ostvario i debitant Martin Šušnjara, čime su se izdvojili na vrhu uoči treće trke.

Treća trka teško da je mogla ponuditi veću dramu. Naime, vodeći su gađali ‘uništa’, čime su ostavili dovoljno prostora velikom broju alkara koji su prikupili po tri punta nakon dvije trke.

Pogotkom ‘usridu’ Alen Poljak preuzeo je vodstvo i time visoko postavio ljestvicu, a rukavicu izazova jedini je prihvatio Ivo Zorica, što je značilo da Bara neće proći bez pripetavanja.

Poljak je krenuo prvi, pogodio ‘uništa’, da bi potom Zorica sa stilom, pogotkom ‘usridu’, osvojio svoju četvrtu Baru. Uz to Zorica još ima i tri Čoje.

Pobjednika Bare Ivu Zoricu Viteško alkarsko društvo nagradilo je s 200 centimetara zelenog sukna, brončanom plaketom Alke i novčanim iznosom od 15 tisuća kuna. Njegovog momka Miljenka Lovrića Viteškog alkarsko društvo nagradilo je brončanom plaketom Alke.

Bara bara
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh