semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Izborna skupština Udruge ‘Trilj 2010.’

Autor/ica
Objavljeno: 26 ožujka, 2014
uzgoj

Izvor: Udruga ‘Trilj 2010.’

Dana 23. ožujka, 2014. godine održana je Izborna skupština Udruge uzgajatelja i ljubitelja malih životinja ‘Trilj 2010.’, kojoj je nazočilo 90 posto registriranog članstva. Članovi koji su neopravdano izostali automatski su izbrisani iz registra.

Za predsjednika Udruge izabran je Robert Dukić, koji je ujedno i predsjednik Upravnog odbora, dopredsjednik je Slavko Mađor Božinović, a tajnik Ivan Guvo. Na Skupštini su izabrani i ostali članovi Upravnog i Nadzornog odbora.

Udruga ‘Trilj 2010.’ osnovana je u travnju 2010. godine u Trilju, a osnivač joj je Robert Dukić sa svojim kolegama uzgajateljima. Bavi se uzgojem malih životinja, kućnih ljubimaca, egzotičnih životinja (peradi, vodene peradi, kunića, golubova, akvaristikom, teraristikom i pticama). Djeluje na području grada Trilja, kao i na području cijele Splitsko-dalmatinske županije, a okuplja tridesetak članova uzgajatelja i zaljubljenika u male životinje. Iz Udruge ističu kako su otvoreni za suradnju sa svim uzgajateljima malih životinja, kao i zaljubljenicima u animalni svijet i ekologiju.

Budući da Udruga spada u športski tip djelovanja, protekle četiri godine članovi su sa svojim uzgojnim eksponatima nastupali na državnim prvenstvima – izložbama gdje su postigli vrhunske rezultate.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh