TOMMY mel

Izdavanje pograničnih propusnica

Autor/ica
Objavljeno: 5 listopada, 2013
granica

Izvor: splitsko-dalmatinska.policija.hr

S danom 30.rujna 2013. godine Granična policija Bosne i Hercegovine počela je sa zaprimanjem zahtjeva za izdavanje pograničnih propusnica, reguliranih Sporazumom između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o pograničnom prometu.

Kako je predviđeno, a sukladno čl. 8 predmetnog Sporazuma, stanovnici pograničnog područja Republike Hrvatske, zahtjev za izdavanje pograničnih propusnica mogu podnijeti svaki radni dan u vremenu od 9 do 17 sati u sjedištima Postrojba granične policije BiH i to:

– Područje od GPZPP Bili Brig(RH)-Vaganj(BiH) do prijelaznog mjesta Babići II zahtjev se podnosi PGP Kamensko (BiH).

– Područje od prijelaznog mjesta Vukovići(RH)-Podzavelim (BiH) do Mijaca (RH)-Jabuka (BiH)zahtjev se podnosi u PGP Gorica (BiH) sa sjedištem u Grudama, Hrvatskih branitelja 18.

– Područje od prijelaznog mjesta Kašće (RH)-Donje Kašće (BiH) do prijelaznog mjesta Veliki Prolog (RH)-Prolog (BiH) zahtjev se podnosi u PGP Doljani (BiH) sa sjedištem u Čapljini,Zgoni bb.

Sve daljnje informacije mogu se dobiti u navedenim Postrojbama granične policije BiH i na web stranici Granične policije BiH, www.granpol.gov.ba

ferata@ferata.hr
0997370409