fruhwald
otvorena vrata

Josip Vučić na čelu nove Uprave RK Kamičak

Autor/ica
Objavljeno: 19 rujna, 2013

kamicak

 

Sinoć je u sinjskoj gradskoj vijećnici održana redovita izborna skupština RK Kamičak, na kojoj je izabrano novo vodstvo sinjskog rukometnog drugoligaša.

Nakon što je odstupila stara Uprava na čelu s predsjednikom Dražanom Šabićem, izabrani su novi Upravni i Nadzorni odbor, koji je nakon održane svoje prve sjednice za predsjednika izabrao Josipa Vučića, dopredsjednika Marija Žanka i tajnika Marka Gazzaria. U Upravni odbor izabrani su još Domagoj Batarelo, Hrvoje Markulin, Ante Pavić i Ante Zec.

U novom sazivu Nadzornog odbora su Mladen Filipović Grčić, Mladen Pletikosić i Mislav Rako.

O dosadašnjem četverogodišnjem radu izvješće je podnio dosadašnji predsjednik Dražan Šabić, koji je istaknuo vrlodobre rezultate kluba u svim kategorijama, od najmlađih do seniorskog sastava koji je posljednje dvije sezone osvojio 2. mjesto u 2. HRL jug. U izvješću je naglašena dobra suradnja s rukometnim savezima na županijskoj i nacionalnoj razini. Šabić je članove skupštine izvijestio kako klub nema niti jedno dugovanje, a sve obveze su na vrijeme podmirene. Podsjetio je kako se Kaičak neprekidno 11 godina natječe u drugoligaškom rukometnom natjecanju skupine jug. Posebno je dobro što je u klubu sada 80-tak igrača u mlađim uzrastima do seniorskog sastava.

Financijsko izvješće, kao i izvješće nadzornog odbora također su se odnosili na vrlodobro funkcioniranje kluba po svim osnovama. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena. Na kraju izborne skupštine Šabić se zahvalio svim svojim suradnicima koji su odradili uspješno posao vođenja kluba u proteklom razdoblju, igračima i struci na odličnim rezultatima te svim pojedincima, ustanovama i institucijama koji su na bilo koji način pomogli u radu kluba, a novoj upravi zaželio je puno uspjeha u radu i još bolje rezultate, podsjećajući kako je ova uprava u manje – više istom sastavu radila punih 8 godina i da je vrijeme da sada stabilan klub vode mlađe snage.

U ime nove Uprave Josip Vučić zahvalio se dosadašnjem vodstvu kluba, koji je ‘Kamičak’ vodio bezprijekorno, čistih računa i bez ikakvih obveza prema drugima. Novi čelnik kluba, koji je bio donedavni igrač kao i većina članova nove uprave, posebno se zahvalio dosadašenjem treneru Ivi Vukasoviću na velikom trudu, radu i osobnom odricanju za uspješnost kluba.
Ivo Vukasović jedan je od osnivača muškog rukometnog kluba u kojem je svih 15 godina otkako je Kamičak osnovan bio u vodstvu kluba i trener seniorskog sastava. Dosadašnji trener zaželio je novom vodstvu kluba i svom nasljedniku mnogu sreće i uspjeha u radu, ističući da će, ako bude potrebno, uvijek pomoći svom klubu, u svakom pogledu.

Umjesto Ive Vukasovića, dužnost trenera seniorskog sastava preuzeo je dosadašnji prvotimac i trener mlađih uzrasta Ivo Miloš, a s mlađim kategorijama raditi će 3 igrača seniorskog sastava Ivan Grubišić Čabo, Damir Šimleša i kapetan Stipe Pletikosić.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh