HEP kultura Alkar

Judo: Ivan Bezić osvojio zlato!

Autor/ica
Objavljeno: 11 travnja, 2017
Ivan na postolju

Judo klub Pujanke – sekcija Sinj

Na hrvatskom Super Kupu ‘Uskršnji judo turnir’ koji je održan 8. travnja u Solinu, a koji je organizirao Judo savez Splitsko dalmatinske županije, nastupilo je nekoliko judo natjecatelja iz Sinja.

U konkurenciji od 408 judoka iz 22 kluba (koji dolaze iz područja od Dubrovnika, Mostara pa sve do Zadra), Judo klub Pujanke – sekcija Sinj je sa svojih 10 natjecatelja osvojio jedno zlato i dvije bronce.

Bez poraza i s pet pobjeda Ivan Bezić je imao najbolji rezultat u konkurenciji do 10 godina (2008. godište i mlađi) i zasluženo je pobijedio u kategoriji do 30 kg (http://www.judo.hr/?page=com&sub=list&com=2020&cat=369). Osvajanjem zlatne medalje ponovio je prvo mjesto osvojeno 11. veljače ove godine na Međunarodnom turniru ‘Memorijal Dragutin Krželj’ u Splitu.

Pohvala i za ostale medaljaše iz selekcije Sinja:

3. mjesto Mateo Radanović (U10 u kategoriji od 50 kg, http://www.judo.hr/?page=com&sub=list&com=2020&cat=375);

3. mjesto Karlo Kovač Levantin (U12 u kategoriji do 55 kg http://www.judo.hr/?page=com&sub=list&com=2020&cat=572 ).

Pohvala i za one koji nisu imali tu sreću, ali su se dobro borili: 5. mjesto Marko Runje, 5. mjesto Andrej Krnčević, 7. mjesto Matija Blajić, 7. mjesto Dominik Galić, 9. mjesto Marin Krišto, 9. mjesto Marko Milanović i 9. mjesto Filip Šabić.

Također pohvala treneru Marinu Sikirici na kvalitetnom radu.

Ivan Bezić i Marin Sikirica
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh