Junak domaćin Orijentu, sva tri boda su imperativ

Autor/ica
Objavljeno: 19 veljače, 2021
Junak Roko Runje

U drugom kolu proljetnog dijela prvenstva protivnik Junaka bit će Orijent, a susret se igra u subotu na Gradskom stadionu u Sinju…

Prvu pobjedu Junak je ostvario u gostima baš protiv Orijenta, ali na toj jednoj se dugo ostalo, sve do onih prosinačkih koje su ipak dale novi zamah za sinjsku momčad.

Nastavak natjecanja otvoren je porazom u Dubravi, presudilo je loše prvo poluvrijeme, međutim, igrači su svjesni da znaju bolje od prikazanog u Zagrebu.

“Sigurno je da moramo bolje nego je to bilo protiv Dubrave. Moramo skupiti glave, znamo da možemo puno bolje od toga i sada je vrijeme da to potvrdimo domaćom pobjedom. Motiv ne može biti veći, nije ugodno biti na dnu poretka pa sam uvjeren da nećemo razočarati i da ćemo slaviti nove bodove.”, kazao je kapetan Junaka Teo Vardić.

Svi su u redovima Plavih svjesni da prosipanja domaćih bodova više ne smije biti, pogotovo jer konkurencija skuplja bodove, pa je tako ovo kolo Junak dočekao na posljednjoj poziciji. Solin je u prošlom slavio i preskočio ga na ljestvici, stoga je sve i više nego jasno što se ciljeva tiče.

Junak će u nastavku sezone biti jači za Bruna Jenjića koji je boje sinjskog kluba branio i u jesenskom dijelu, ali pripreme je ipak odradio s drugom momčadi Hajduka.

Bit će to vrlo važna karika više za trenera Balajića pred ključne utakmice koje slijede. Utakmica Junaka i Orijenta igra se s početkom u 15,00 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh