HEP Hrvatska

Junak krenuo s pripremama za drugi dio sezone

Autor/ica
Objavljeno: 11 siječnja, 2022

Pod paskom trenera Mirka Labrovića nogometaši Junaka počeli su s priprema za proljetni dio trećeligaške sezone…

Junak se nije “proslavio” u jesenskom dijelu kojeg je zaključio na tek 11. mjestu s osvojenim 21 bodom, što je daleko od postavljenih očekivanja. Cilj koji je postavljen jest osiguravanje jednog od mjesta koja vode u Jedinstvenu treću ligu, ali za takvo nešto trebat će plavi pokazati kudikamo više nego je to slučaj bio do sada.

U odnosu na prvi dio sezone, dres Junaka više ne nose Bakić, Baković, T. Botica, Bilić i Markovina, dok je suradnja s vratarem Ninčevićem još uvijek pod znakom pitanja.

Na prvu prozivku su se odazvali: A. Šušnjara (vratar), D. Manenica, J. Vučković, J. Cikojević, I. Mastelić, T. Vardić, M. Grabovac, R. Jandrek, T. Ivanišević, D. Maganić, P. Botica, P. Bašić-Šiško, K. Poljak, J. Vrdoljak, A. Držak, B. Modrić, D. Romac, M. Erceg i L. Bašić.

Trener Labrović kazao je da će nastojati momčad pojačati u predstojećem prijelaznom roku:

“Vjerujem da ćemo se dogovoriti s dosadašnjim prvim vratarom Ivanom Ninčevićem i za proljetni dio prvenstva. Namjeravamo dovesti i jednog igrača za mjesto stopera, a ako se ukaže prilika i još kojeg kvalitetnog igrača. U pripremnim utakmicama dat ćemo više vremena mlađim igračima iz našeg pogona koji bi u budućnosti trebali biti nositelji igre prve momčadi.”

Raspored pripremnih utakmica:

22.01. SLOGA – JUNAK
26.01. JUNAK – HRVACE
29.01. MLADOST P – JUNAK
02.02. OSK – JUNAK
05.02. JUNAK – PRIMORAC B

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh