Junak pred TV kamerama traži sva tri boda protiv Kustošije

Autor/ica
Objavljeno: 16 travnja, 2021
Junak Šiško

Još jedna iz serije “najvažnijih” utakmica čeka nogometaše Junaka koji će u subotu pred televizijskim kamerama dočekati zagrebačku Kustošiju…

Junak ovu utakmicu dočekuje s posljednje pozicije, konkurencija je iskoristila prošlotjedni poraz u Zaprešiću i spustila sinjskog drugoligaša za dvije pozicije.

Kustošija pripada gornjem domu drugoligaške ljestvice, a da je riječ o čvrstoj momčadi dovoljno govori i podatak kako samo vodeći Dragovoljac ima manje poraza, odnosno jedan manje. Također, momčad je to koja je s 13 remija apsolutni rekorder u toj statističkoj kategoriji.

Optimističan je u najavi utakmice bio Petar Bašić-Šiško:

“Utakmica u Zaprešiću je iza nas, bili smo blizu boda, ali nema plakanja. Okrećemo se Kustošiji koja je dosta čvrsta momčad, ali to smo znali i u prvom dijelu prvenstva pa smo zabili dva gola i usto smo imali situacija za barem još toliko.”

“Očekujem našu pravu predstavu, da budemo ustrajni i spremni odigrati dobru utakmicu i pobijediti. Nema kalkulacija, siguran sam da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu i da ćemo slaviti.”, kazao je.

Davno su prošla vremena kada se moglo kalkulirati s bilo kakvim pozitivnim rezultatom. Junak sada u svakoj utakmici mora loviti tri boda, a ime protivnika tek je sporedna kategorija u toj priči.

Utakmicu će s Gradskog stadiona u Sinju izravno prenositi HNTV s početkom u 16,30 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh