fruhwald

Junak u posljednjoj minuti do pobjede u Opuzenu

Autor/ica
Objavljeno: 16 rujna, 2013

junak univerzalna

Nogometaši Junaka u petom su kolu trećeligaškog prvenstva gostovali u Opuzenu odakle su se vratili sa sva tri boda, čime su napravili bitan iskorak prema vrhu ljestvice…

Nakon pobjede u posljednjem kolu protiv Zmaja, Junak je do druge nizu stigao u Opuzenu gdje je Neretvancu u posljednjoj minuti zabio jedan, ali tri boda vrijedan pogodak.

Sam susret nije ponudio odveć atraktivan nogomet, no zato borbenosti nije nedostajalo na obje strane terena. Čvrst blok Junaka nije domaćima dozvolio previše prigoda, a i ono malo što su stvorili domaći su promašili.

Nisu istina niti Plavi bili pretjerano opasni po gol protivnika, ali i kao takvi su kreirali nekoliko kontri i polukontri koje nažalost nisu zaključene do kraja. Ipak,  strpljivost i vrebanje pogreške domaćih im se isplatila u posljednjoj minuti dvoboja kada je pogrešku Granića iskoristio Kunac za zlata vrijedan pogodak.

Junak je ovom pobjedom došao u gornju polovicu trećeligaške ljestvice, svega tri boda od vodećeg Mosora, i nakon ne baš dobrog ulaska u sezonu sada itekako ima razloga za optimizam.

NERETVANAC – JUNAK 0:1

Opuzen – gledatelja: 200
Sudac: Dario Kulušić (Šibenik)
Strijelac: 0:1 Kunac 90′

NERETVANAC: Buzov, Karačić, Mihaljević (od 70. Dragobratović), Deak, Granić, Babić (od 53. Bubalo), Vasilj, Brečić, Grgić, Ključe, Đoja.

JUNAK: Grčić, Vardić, Ramljak, M. Barać, Gabrilo, Radović, Perić (od 73. Bajić), Petričić, D. Barać, Matijašević (od 77. Roguljić), Bakić (od 58. Kunac).

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh