ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Jure Plazonić: Pozivam Vrličane da se vrate

Autor/ica
Objavljeno: 4 lipnja, 2021
PLAZONIĆ

Danas je u programu Hit radija gostovao novi- stari gradonačelnik Grada Vrlike Jure Plazonić.

Plazonić se zahvalio svim svojim sumještanima na povjerenju da vodi Grad i u sljedećem četverogodišnjem  mandatnom razdoblju.

Istaknuo je kako Grad Vrlika ima niz infrastrukturnih projekta, a posebno je istaknuo poduzetnički inkubator koji već sada daje rezultate.

Istaknuo je kako će se uskoro otvoriti i tvornica čokolade te pozvao sve one koji su iselili iz Vrlike, a tamo žele živjeti, da se vrate jer je Vrlika u mogućnosti već sada osigurati radna mjesta.

‘ Naši partneri iz Belgije koji otvaraju tvornicu čokolade zaposlit će 50-ak djelatnika, a namjeravaju i proširivati svoje proizvodne kapacitete. Mi imamo dosta projekata koji su u pripremi tako da našim sugrađanima možemo osigurati niz pogodnosti. Mladim obiteljima omogućit ćemo POS-ove stanove, a kroz dobru suradnju sa Županijom imaju i mogućnost sudjelovanja na nekoliko natječaja kojima se potiče demografska obnova’, rekao je Plazonić

Plazonić je istaknuo i sportske potencijala Grada Vrlike, najavio obnovu tvrđave koja će poboljšati kulturne kapacitete i omogućiti veću vidljivost Vrlike.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh