mel

‘Kad udari južina’ u nedjelju u Gradskom kinu Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 12 veljače, 2024
juzina

NAJPOPULARNIJA KOMEDIJA SEZONE ‘KAD UDARI JUŽINA’ U NEDJELJU U GRADSKOM KINU SINJ
PETRA KRALJEV I JAGODA KUMRIĆ, ZVIJEZDE SERIJE ‘KUMOVI’, JEDVA ČEKAJU STATI PRED SINJSKU PUBLIKU

Komedija ‘Kad udari južina’ od prve izvedbe prošlog ljeta u Splitu  pokorila je kazališnu scenu u Hrvatskoj te se prometnula u najizvođeniju kazališnu predstavu.

Splićanke Jagoda Kumrić i Petra Kraljev svojim prvim kazališnim debijem oduševile su publiku te svojom toplom, emotivnom komedijom ‘Kad udari južina’ ne prestaju puniti dvorane diljem Hrvatske.

Publika Sinja i okolice ove nedelje, 18. veljače u 19 sati u Gradskom kinu Sinj uživat će u njihovoj izvedbi.

Komedija prati cjeloživotno prijateljstvo Mimi i Gite, a kazališni je autorski prvijenac upravo Petre Kraljev uz stručno vodstvo i suradnju s poznatim autorom Igorom Weidlichom, dok režiju potpisuje Nevena Vukes.

Unatoč vrlo gustom rasporedu zbog snimanja popularne serije Kumovi u kojoj glume, obje glumice srcem i dušom upustile su se u ovaj projekt te dokazale da su s pravom jednako popularne na tv ekranima kao i na kazališnim daskama.

Da se radi o hit komediji potvrđuju i brojne rasprodane dvorane u posljednjih šest mjeseci od premijere. Iza njih su rasprodane izvedbe u KD ‘Vatroslav Lisinski’ u Zagrebu, HNK Zadar ispunjen do zadnjeg mjesta, HNK Šibenik  rasprodan čak tri puta, HKD Sušak u Rijeci, Apfel dvorana u Makarskoj, Hvar, Ploče, Klis, Nova Gradiška, Krk, Lošinj….

Njihove izvedbe rasprodane su danima unaprijed, a apsolutni  rekorder je njihov rodni grad Split gdje ih je publika počastila i desetom rasprodanom izvedbom u svega šest mjeseci te ih nagradila naslovom apsolutnih rekorderki po broju prodanih ulaznica u posljednjih deset godina na splitskoj kazališnoj sceni.

‘Na ovom nevjerojatnom putu kojim nas se komedija ‘Kad udari južina’ povela zadnjih šest mjeseci iduća postaja je Sinj. Pozivamo cijelu Cetinsku krajinu da dođu nasmijat se s nama u nedjelju 18.02. u 19 sati. Brnaze, Bajagić, Glavice, Karakašica, Lučane, Radošić, Obrovac, Sinj Zaglave… ma svi koji se volite nasmijati dođite!’, Petra Kraljev.

 

‘Eto konačno da je došao red na Sinj! Od svih upita kad stiže Južina, nakon Splita, najviše ih je dolazilo iz Sinja i okolice. Ja jedva čekam upoznat tu publiku i hvala vam od srca na tolikom interesu. Nema šanse da vas razočaramo. Zato ove nedilje svi u Kino u 7 sati da se upoznamo!’,  Jagoda Kumrić.


ONLINE
 na www.teataruzmore.com i  www.entrio.hr

knjižara-papirnica PAPIRKO (Vrlička 43, Matića 6, Put Petrovca 1 Radno vrijeme: pon – pet 7:30-20h i sub 7:30 – 13 h)

blagajna Gradsko kino Sinj – od 18 h na dan predstave (NEDJELJA, 18.02.)

INFO I REZERVACIJE: 091 795 7260

ferata@ferata.hr
0997370409