BANNER FERATA

KK Alkar uručio donaciju Centru Juraj Bonači

Autor/ica
Objavljeno: 18 siječnja, 2018
juraj_bonaci2

Članovi Uprave i igrači Košarkaškog kluba Alkar danas su posjetili štićenike Centra ‘Juraj Bonaći’ u Sinju te im uručili donaciju – novčana sredstva koja su prikupili u humanitarnoj akciji tijekom utakmice sa KK Zabok.

U prostorijama Centra jutros je dominirao smijeh i euforija zbog novih posjetitelja. Naime, štićenići Centra veliki su obožavatelji Košarkaškog kluba Alkar i budno prate njihove utakmice, a ovom prigodom imali su priliku i upoznati se s njima. Odmah pri početku susreta voditeljica Centra Andrea Milošević zahvalila se prisutnima, poželjevši uspješan rad Kluba i nizanje novih uspjeha.

‘Mi smo zaista bili ugodno iznenađeni kada smo čuli za inicijativu gospođe Trgovac o humanitarnoj akciji Košarkaškog kluba Alkar te im se ovom prilikom zahvaljujemo. Nama je svaka donacija dobrodošla, ma kakva ona bila i u bilo kojem obliku. Sve donacije prosljeđujemo za unaprijeđenje uvjeta rada i sredstava za rad kako bi postigli brže i bolje rezultate’, kazala je Milošević.

Osim novčanih sredstava, košarkaši su štićenicima Centra darovali loptu s autogramima svih igrača te ih pozvali da zajedno zaigraju jednu ‘partiju’ u dvorištu Centra. U suncem okupanom danu štićenici su uživali sa svojim novim prijateljima koji su ih podučavali košarci. Tom prigodom je dogradonačelnik Sinja i predsjednik KK Alkar Denis Glavan izrazio zadovoljstvo što su mogli pomoći štićenicima Centra ‘Juraj Bonaći’.

‘Igrali smo humanitarnu utakmicu za vrijeme odigravanja šesnaestine finala Hrvatskog košarkaškog kupa protiv ekipe iz Zaboka. Tu smo utakmicu sportski izgubili, međutim, mi smo izašli jači i osjećali smo se kao pobjednici jer smo odigrali utakmicu za štićenike Centra Juraj Bonači. Tom prigodom smo prikupili 8 tisuća 265 kuna te se nadam da će im ta donacija uvelike pomoći, a i sama voditeljica je rekla da su sva sredstva dobrodošla. Tom prilikom smo jako sretni i ponosni jer se ova sreća na licima štićenika ne može kupiti novcem.’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh