TOMMY mel

SDP i HNS traže razrješenje Markulina

Autor/ica
Objavljeno: 23 rujna, 2013
markulin

Klub vijećnika SDP-HNS danas je u službenu proceduru uputio Prijedlog za pokretanje postupka razrješenja predsjednika Gradskog vijeća Grada Sinja Hrvoja Markulina.

Ovu informaciju jutros je na mail Ferate i Hit radija uputio SDP-ov vijećnik Stipe Jadrijević Cvrlje. Pokušali smo saznati koji su to razlozi zbog kojih Klub vijećnika SDP-HNS traži razrješenje predsjednika Gradskoga vijeća. Nazvali smo predsjednicu sinjskog SDP-a i predsjednicu Kluba vijećnika SDP-HNS Natašu Poparić koja nam je kazala kako je na sastanku u Ministarstvu pa ‘sada ne može’ o tome govoriti, te nas je uputila na vijećnika Stipu Jadrijevića Cvrlju.

Nakon toga nazvali smo vijećnika Jadrijevića Cvrlju, koji nam je kazao kako nam on ne može o tome ništa govoriti jer nema mandat za to, te da nam izjavu može dati predsjednica stranke Nataša Poparić, koja je ujedno i predsjednica Kluba vijećnika, te će biti izvjestiteljica po tom Prijedlogu.

Za komentar smo pokušali dobiti i predsjednika Gradskoga vijeća Hrvoja Markulina, no on nije odgovarao na telefonske pozive.

ferata@ferata.hr
0997370409