mel

Komedija ‘Ako sam žena, nisam konj’ u Gradskom kinu Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 27 ožujka, 2024
EVENT AKO SAM SINJ

KOMEDIJA  ‘AKO SAM ŽENA, NISAM KONJ’
SINJ – GRADSKA DVORANA / ČETVRTAK, 4.04.2024. / 20:00 sati
PRODAJA ULAZNICA: WWW.EVENTIM.HR i PAPIRNICE PAPIRKO
CIJENA ULAZNICE: PRETPRODAJA 10,00 EURA NA DAN PREDSTAVE 12,00 EURA

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ako-sam-zena-nisam-konj-sinj-gradska-kino-dvorana-635594/event.html

Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav.

Komična i iskrena priča o ženi koja se u potrazi za onim pravim ponekad izgubi.

Priča je to o simpatičnoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubitka nevinosti do punoljetnosti. U biti, priča je to o svakoj ženi koja pokušava pronaći ‘onog pravog’.

Priča o pametnoj mladoj ženi koja čini gluposti. Za ljubav. Zbog biološkog sata.

Zbog bake. O baki koja je tjera da se uda. O muškarcima koji se ne bi oženili.

Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti…

Ima li u ljubavi sretnih završetaka ili nas je, kako kaže glavni lik, ‘sjebao Hollywood’?

Pogledajte ovu monodramu koja će vas nasmijati do suza, ali i natjerati na razmišljanje o vječnom pitanju svake žene – jesam li normalna.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prve ljubavi do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu za prihvaćanje same sebe.

Stand-up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand-up komedije uplovila je nakon objavljenog romana ‘Vrati se mami, siso’, koji govori o mladoj ženi koja se neuspješno pokušava nositi s balkanskim sustavom vrijednosti, majčinim sinovima i njezinoj disfunkcionalnoj obitelji.

Nakon ovog romana ulazi u svijet stand-up komedije, prvo s iskusnim kolegama komičarima, a potom i samostalnim One Woman Show nastupima koji privlače i žensku i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, posebice ispovijedi o seksu i ‘dejtanje’ u doba društvenih mreža.

Nakon višegodišnjeg staža kao stand-up komičarka, monodramom ‘Ako sam žena, nisam konj’ konačno se okušala i na ‘daskama koje život znače’.

U predstavi tumači nekoliko uloga, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnjakinje koja je prošla kroz život ne opametivši se kad je ljubav u pitanju. Ova monodrama igra se s velikim uspjehom i publika joj se uvijek iznova vraća zbog komičnog, ali prije svega iskrenog tona u kojem su ispričane ženske borbe, strahovi i čežnje.

ferata@ferata.hr
0997370409