HEP kultura Alkar

Koncert u bivšoj vojarni ‘Ivaniš Nelipić’

Autor/ica
Objavljeno: 21 studenoga, 2014
skup1

Udruga S.K.U.P. organizira još jednu u nizu svirki koje predstavljaju Hrvatsku alternativnu glazbenu scenu.

Ovaj put kao glavni bend nam dolazi odlični ”Seven mouldy figs’ koji čine tri cure iz Zagreba. Uz glavni bend nastupaju još: Bright on red (Zagreb), Paperblast (Zadar), te DJ Miško koji će nastupati između bendova i nakon svirke. Ulaz je simboličnih 10kn za pokriće troškova organizacije, a početak događaja je u 22 sata.

Seven Mouldy Figs (7MF), alter-rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., Laura N. (bubnjevi i back vokal), Laura M. (bas gitara) i Lucija (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i BiH i izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku.

Bright on Red postoji od 2012 godine. Od dosadašnjih nastupa najveći je bio na Gričevanje festivalu gdje su svirali kao predgrupa Urban&4. Takodjer su svirali na Oxjam Brighton Takeover festivalu u Engleskoj. Trenutnu postavu čine Ana i Vjeran i upravo završavaju svoj prvi LP. Svoj zvuk opisuju kao dirty pop/sad dance.

Paperblast post-punk/noise/psychedelic/shoegaze iz Zadra, osnovan 2012. Tomislav Grzunov na gitari, Nikola Jelinčić na basu i Dario Bukač na bubnjevima.

Službeni facebook event: https://www.facebook.com/events/851854648182798/?fref=ts

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh