svabo

Konstituirano triljsko Gradsko vijeće

Autor/ica
Objavljeno: 5 srpnja, 2013

miljenko_maric

U drugom pokušaju konstituirano je Gradsko vijeće Grada Trilja. Za predsjednika Vijeća većinom glasova odabran je kandidat koalicije Nova snaga triljskog kraja Miljenko Marić, dok je za potpredsjednika izabran Ante Prcela, iz iste koalicije.

Podsjećamo, na prvoj konstituirajućoj sjednici za predsjednika su bili predloženi Miljenko Marić ispred Nove snage triljskog kraja i Ivica Kutleša iz iste koalicije kojeg je predložio HDZ, no niti jedan nije dobio potrebnu većinu od 8 glasova.

Na današnjoj sjednici Miljenko Marić dobio je 8 glasova vijećnika Nove snage triljskog kraja, dok je 7 vijećnika HDZ-a glasalo protiv. Za HDZ-ovog kandidata Ivana Bugarina glasalo je 7 vijećnika, 7 ih je bilo protiv, a jedan suzdržan.

Novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Grada Trilja Miljenko Marić zahvalio je vijećnicima na povjerenju koje su mu ukazali.

‘Smatram da ćemo biti konstruktivni, i s jedne i s druge strane, i da ćemo raditi u interesu Grada Trilja. U svom predizbornom programu napisao sam kako nam djeca žive isto nebo, istu zemlju i da imaju jednake potrebe. To je osnovna značajka našeg mandata. Sveo sam to u jednu rečenicu Pape Franje koji je napisao knjigu ‘Korupcija – zlo našeg vremena’, gdje sam kazao da grešnik mogu biti, ali da neću biti korumpiran niti će korupcije moći biti u Gradskom vijeću. Svim vijećnicima svoje opcije i gospodinu Bugarinu poklonio sam knjigu Pape Franje i smatram da ćemo na tim vrijednostima djelovati u naredne četiri godine’, zaključio je Marić.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh