semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Mandolinski sastav Osinium i Klapa Vrilo nastupili u Litrinom oboru

Autor/ica
Objavljeno: 26 srpnja, 2018
osinium1

U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Gospe Sinjske 2018.’ sinoć je u Litrinom oboru održan koncert Mandolinskog sastava ‘Osinium’ i njihovih gostiju Klape Vrilo.

Pred brojnom publikom članovi ‘Osiniuma’ odsvirali su skladbe ‘Larina pjesma’, ‘O sole mio’, ‘Djeca Pireja‘ i ‘Vesela plesačica‘. Potom je pred publiku izašla Klapa KUD-a Vrilo iz Obrovca Sinjskom koja je izvela tri pjesme – ‘Tebe tražim’, ‘Mislila sam mala koludrica biti’ i ‘Dobro jutro’.

Nakon klape, pred publiku su ponovno izašli članovi ‘MS ‘Osinium’, koji su ovoga puta otpjevali i odsvirali nekoliko poznatih hitova kao što su ‘Nije u šoldima sve’, ‘Škrinja ljubavi’, ‘Sve poštivam, svoje uživam’, itd.

Po završetku koncerta zamjenik voditelja ‘Osiniuma’ Ante Čarić bio je jako zadovoljan.

‘Dočim publika sjedi na kraju i ne želi ići, znači da smo nešto ostvarili. Stvarno je bilo lijepo, i klapa je odlično otpjevala, baš je bilo ugodno uhu. Mislim da je ovogodišnji koncert bio za nijansu bolji nego ranijih godina. Nastavit ćemo i dalje s ovim ljetnim koncertom, nećemo to zapustiti, pogotovo u ovako prekrasnom ambijentu ovdje u Litrinom oboru’, kazao je Čarić i zahvalio svima koji su došli na koncert.

osinium2
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh