semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Mario Majić pobijedio na ‘Rumble in the jungle 4’

Autor/ica
Objavljeno: 28 lipnja, 2017
krajborbe

Tekst i foto: Antonio Kulaš

Povodom Dana državnosti, prošle nedjelje na brcu u Kaštel Kambelovcu održan je humanitarni borilački spektakl u organizaciji KBK Mornar iz Splita. ‘Rumble in the jungle 4’ donio je 9 borbi u kojima su nastupili poznati borci, prvaci Hrvatske i europski prvaci u kickboxingu, među kojima je nastupio i član KBK Kula Sinj – petnaestogodišnji Mario Majić.

Više stotina gledatelja koji su dupkom napunili glavni trg u Kaštel Kambelovcu s oduševljenjem je pratilo devet borbi koje su uz popratni program potrajale čitava tri sata. Uz same borbe, kako i priliči ovakvom spektaklu, bilo je tu i pjesme i plesa za koje su se pobrinuli legendarni Siniša Vuco i plesna skupina Klla Tequilla, a među brojnim gledateljima svoje mjesto je našao i velikan borilačkog sporta i prvi osvajač K-1 turnira Branko Cikatić.

Član KBK Kula Sinj Mario Majić u vrlo atraktivnoj borbi pobjedio je borca iz splitskog mornara odlukom sudaca, a borba između dva mladića je doslovno podignula pobliku na noge te su uz ovacije napustili ring. Majiću je ovo bila prva borba u ringu naspram nešto iskusnijeg protivnika, a samim time je i pobjeda značajnija.

Tehničnki je Majić bio bolji u sve tri runde, pad koncentracije se osjetio u drugoj rundi, ali zato u trećoj rundi Majić daje sve od sebe i zasluženo pobjeđuje. Sada ga čeka odmor od dva tjedna te ponovno pripreme za nadolazeći drugi meč u kolovozu.

Tijekom večeri prikupljeno je i 10 tisuća kuna koje će biti uručene obitelji teško oboljele Ivane Boras, što je i bio jedan od glavnih ciljeva ove humanitarne manifestacije.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh