tramax

Sutra koncert Mate Miše Kovača u Sinju!

Autor/ica
Objavljeno: 5 rujna, 2014

miso_kovac

Na sinjskom Hipodromu sutra će se održati koncert legende hrvatske glazbene scene Mate Miše Kovača. Kao gošća na koncertu će nastupiti Mišina kći Ivana Kovač. 

Koncert će se održati u okviru ‘Ožujsko balote kupa 2014.’ koji se i ove godine održava na boćarskim terenima na sinjskom Hipodromu. Riječ je o turiniru koji je počeo u lipnju, a od tada se održavao na 49 terena od Zadra do Metkovića. Sutrašnje veliko finale najavljuje organizator Igor Pecotić.

‘Osam najboljih ekipa natjecat će se za prvi nagradu koja je 30 tisuća kuna. Ovo je najveći balotaški turnir u Hrvatskoj, odnosno Dalmaciji. Cjelodnevni program počinje oko 12 sati, a osim boćarskih natjecanja, u programu će biti još i konjičke utrke, a navečer će uslijediti veliki spektakl, poklon gradu Sinju, koncert Mate Miše Kovača i Ivane Kovač’, kazao je Igor Pecotić te dodao kako će sav prikupljeni prilog biti namijenjen za Hrvatsku gorsku službu spašavanja.

Najavljujući konjičke utrke, predsjednica Konjičkog kluba ‘Sokol’ Ivana Šabić je kazala:

‘Bit će tri trke. U 14 sati i 15 minuta počet će prva trka na 1400 metara. Druga trka je na 1800 metara i ona će početi u 16 sati i 45 minuta, dok će se treća trka održati u 17,45 sati. Uz nas kao organizatore veliku podršku dobili smo od tvrtke ‘Kamičak’ koja je već prije ostvarila suradnju s Ožujskim pivom. U pauzama između trka bit će nastupi Kulturnog društva Brnaze. Ovako osmišljena priredba nadilazi sportsko značenje, dakle ima i bitan turistički potencijal u smislu bogaćenja i povećavanja turističke ponude, ne samo na lokalnoj nego i na županijskoj razini’, naglasila je Ivana Šabić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh