ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Milačić: “Ne idemo u Šibenik odigrati reda radi”

Autor/ica
Objavljeno: 6 prosinca, 2013

Milačić

Posljednje jesensko A-1 ligaško kolo sinjske košarkaše odvodi u Šibenik na megdan Jollyju, što je utakmica u kojoj se može dobiti mnogo, a izgubiti vrlo malo…

Pobjeda nad Križevcima, kojom je prekinuta mini serija od dva poraza, uvelike je olakšala put na Baldekin gdje se u pravilu Sinjani baš i nisu imali čemu veseliti, no svaka utakmica priča je za sebe, a samim time nosi i novu nadu u povoljan rasplet.

Jolly je nakon neuvjerljivih nekoliko uvodnih kola polako počeo ličiti na momčad za sam vrh, s izuzetkom neobjašnjivo loše predstave protiv GKK-a Šibenik, ali s nizom jakih imena koja, uvjetno rečeno, nekada moraju “kliknuti” i proigrati.

S druge strane Alkar je posljednjih mjesec i pol dana muku mučio s ozljedama, “krnjo” je to izgledalo i na treninzima, što se zorno oslikalo u nekoliko poraza, stoga će pauza u jednu ruku i dobro doći za “vidanje rana”.

Dan uoči ogleda s Jollyjem trener Alkara Damir Milačić jasno je poručio da, unatoč svim evidentnim problemima, u Šibenik putuje s vjerom u nova dva boda:

“Jolly je na početku sezone istaknuo jasne ambicije za ABA ligu, prema tom cilju su slagali roster i ciljano se pojačali s nekoliko zvučnih imena. U određenim utakmicama to nisu opravdali, promijenili su i trenera, a znamo da “nova metla” bolje mete, što se i ovaj put pokazalo točnim.”

“Bez obzira na sve očekujem neizvjesnu utakmicu, da se prezentiramo u najboljem svjetlu i usprkos našim problemima s treninzima i ozljedama da parket napustimo kao pobjednici. Ne dam nikom od igrača za pravo razmišljati da na Baldekin idemo odigrati utakmicu reda radi, nego želim da vjeruju u pobjedu.” istaknuo je trener sinjskih Bijelih.

Početak utakmice na Baldekinu zakazan je za subotu u 19 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh