Milačić: “U Kaštela idemo po pobjedu”

Autor/ica
Objavljeno: 13 prosinca, 2014

milačić

Posljednja ovogodišnja prvenstvena dionica Alkara će odvesti na jedno od bližih gostovanja, kod novajlije u ligi Ribole Kaštela koja se u dosadašnjem dijelu prvenstva predstavila u dobrom svjetlu…

Sinjska momčad ponovno se nalazi u dobrom ritmu i s dvije vezane pobjede ponovno je u prilici da kraj polusezone dočeka na prvom mjestu koje bi automatski donijelo četvrtfinale Kupa.

Svako gostovanje u susjedstvu za sobom je vuklo i velik broj navijača iz Sinja, jednako se najavljuje i sada, pa će po svemu sudeći podrška biti na pravoj razini i s te strane momčad neće “osjetiti” pritisak.

Alkar na kontu ima sedam pobjeda, od čega su tri gostujuće, što je podatak koji hrabri, dok s druge strane Kaštelani imaju četiri pobjede i pet poraza, dovoljno da za sada budu na šestoj poziciji, prvoj ispod željene pete koja jamči nastup u Ligi za prvaka.

“Nama je, bez ikakvih skrivanja, pobjeda jedini cilj. Respektiramo Kaštela, znamo da imaju nekoliko pojedinaca koji su u stanju svakom zakomplicirati život, međutim, prema onom što vidim na treningu, vjerujem da možemo doći do pobjede.”, kazao je Milačić.

Susret Kaštela i Alkara na rasporedu je u subotu s početkom u 19 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh