MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Miro Bulj dostavio pomoć Petrinji

Autor/ica
Objavljeno: 30 prosinca, 2020
bulj petrinja

Nakon što je jučer pokrenio akciju prikupljanja pomoći za potresom stradalo stanovništvo Sisačko-moslavačke županije, saborski zastupnik Miro Bulj s nekoliko volontera sinoć se uputio u Petrinju.

Na Buljev poziv Sinjani su se odazvali u velikom broju. Jučer od 18 do 20 sati napunili su jedan kamion i kombi s vodom, hranom, higijenskim potrepštinama, odjećom i pokrivačima. Prema Buljevim riječima, na sabirnom mjestu na Gradskom bazenu danas je prikupljeno još pomoći, koju će sljedećih dana s dva kamiona prevesti u potresom pogođena područja.

‘U Petrinju smo došli sinoć, a danas cijeli dan dijelimo pomoć narodu. Začudilo me je što im je jutros nedostajalo kruha, pa smo se organizirali i nabavili ga iz Zagreba. Ovo je katastrofa epskih razmjera. Onaj tko nije vidio uživo, ne može vjerovati da se ovo može dogoditi jednome gradu. Ovo područje ne smije ostati zaboravljeno. Petrinja i sva ostala potresom pogođena mjesta moraju se obnoviti Ponavljam, nije samo Zagreb Hrvatska’, kazao je Miro Bulj.

ferata@ferata.hr
0997370409