fruhwald
otvorena vrata

Miro Bulj: ‘Nema koaliranja ni trgovanja!’

Autor/ica
Objavljeno: 14 lipnja, 2013
miro_bulj140613

Nezavisna lista Mira Bulja danas je održala konferenciju za novinare na kojoj je nositelj liste Miro Bulj kazao kako u Gradskom vijeću neće ulaziti u koalicije i trgovati oko podjele  radnih mjesta.

Bulj naglašava da on i vijećnici s njegove liste nemaju namjeru političkim spinovima gubitnike pretvarati u dobitnike.

Ističe kako će njegovi vijećnici podržavati sve kvalitetne prijedloge i projekte, bez obzira od koga dolaze, a borit će se protiv svega što bude loše.

Miro Bulj navodi kako će razmisliti o tome da za predsjednika Gradskog vijeća kandidira nekoga sa svoje liste, a o HDZ-ovom kandidatu Hrvoju Markulinu je kazao:

[ca_audio url_mp3=”https://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2013/06/bulj_o_markulinu_140613.mp3″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false” download=”false” html5=”true” skin= “small”]

 

Na konferenciji za novinare bilo je riječi i o kuloarskim pričama o kupovini vijećnika Nezavisne liste Mira Bulja. O tome se očitovao vijećnik Denis Bobeta:

[ca_audio url_mp3=”https://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2013/06/bobeta_140613.mp3″ css_class=”codeart-google-mp3-player” autoplay=”false” download=”false” html5=”true” skin= “small”]

 

Vijećnici Miro Bulj, Žarko Delić – Maći, Sandra Levantin Kovač i Denis Bobeta, istaknuli su svoje jedinstvo i zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom.

nl_mirobulj140613
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh