TOMMY mel

Miro Bulj o mogućem poskupljenju vode

Autor/ica
Objavljeno: 25 rujna, 2013
bulj_100713

Priopćenjem za javnost danas se oglasio gradski vijećnik Miro Bulj. Ovoga puta Bulj građane želi upoznati s Prijedlogom Odluke o naknadi za razvoj na području Sinja.

Tako navodi kako će se ovaj Prijedlog naći na slijedećoj sjednici sinjskog Gradskog vijeća, a ukoliko ga vijećnici usvoje, cijena kubika vode povećat će se za 1 kunu, a građani će dobiti osjetno veće račune, ovisno o količini potrošene vode.

‘Gospodarsko – socijalna slika u kojoj se grad Sinj nalazi, od vojske nezaposlenih,uz svakodnevna poskupljenja i nove poreze, ovakav udarc po džepovima garđana je neprihvatljiv i krajnje socijalno neosjetljiv. Predizborna obećanja i hvalospjevi vladajućih govorila su suprotno, a svoju nesposobnost, pad i neostvarenja planiranih proračuna po pitanju razvoja komunalne infrastrukture i gospodarstava, sada žele naplatiti na grbači građana.’

Bulj nadalje ističe kako nitko nije protiv razvoja komunalno-vodnih građevina i izgradnje vodovodnih mreža, no smatra kako se to nikako ne može ostvariti isključivo dodavanjem novih nameta. Poručuje građanima kako vijećnici njegove Nezavisne liste neće glasati za povećanje cijene vode te izražava nadu kako će i ostali vijećnici imati razumijevanja i osjećaja za trenutačnu situaciju u kojoj se nalaze građani Sinja.

ferata@ferata.hr
0997370409