extrametal

Mladi nogometaši NK Čaporice-Trilj sudjelovali na turniru u Sarajevu

Autor/ica
Objavljeno: 15 siječnja, 2020
nogomet čaporice

NK Čaporice -Trilj je nastupio je na turniru ‘Šampion Junior Kup 2020.’  koji se održavao u Sarajevu od 09. do 12. siječanja 2020.

Na turniru  ‘Šampion Junior kup 2020.’  je nastupilo 211 ekipa u 7 kategorija iz nekoliko zemalja. Mlađi uzrasti NK Čaporice nastupili su 11 put za redom sa 36 igrača u dobnim kategorijama 2006. , 2009. i 2012. godišta. Pored rezultatskih uspjeha mladim nogometašima s triljskog područja iz godine u godinu omogućava se i odlazak u druge države, pokazuju svoje nogometno umijeće, a imaju i prigodu družiti se s ostalim vršnjacima iz drugih zemalja. U kategorijama 2006. i 2009. godišta NK Čaporice Trilj uspjeli su stići do četvrtfinala, ali nisu imali sreće u raspucavanju kaznenih udaraca ostariti nastavak natjecanja u polufinalnim susretima.

nogomet čaporice jpg

Iako su ispali u grupnoj fazi natjecanja najmlađa skupina godište 2012. i mlađi pokazali su dobru igru, trud i zalaganje te je malo nedostajalo da i oni odu u daljnje natjecanje. Mladi triljski nogometaši dostojno su predstavljali svoju Hrvatsku, Trilj i svoj klub na ovom turniru, a stekli nova prijateljstva i poznanstva što je najvrjedniji uspjeh.

nogomet čaporice pg

Pored trenera s mladim nogometašima u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bilo je i dosta roditelja mladih nogometaša što je još jedan pokazatelj dobrog rada u klubu i suradnje s roditeljima i svima koji podupiru njihov rad.

NK Čaporice Trilj zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji odlaska na turnir njihovim najmlađim nogometašima,kao i stalnu potporu koju im iskazuju tijekom svih ovih godina.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh