miro bulj
sdp

Na Gradskom bazenu feštalo se do jutra!

Autor/ica
Objavljeno: 7 kolovoza, 2015

Bazen KS1

Sinoć je na bazenu održana tradicionalna fešta pod imenom ‘Noć Sinjana’.

Četvrtu godinu za redom Klub Sinjana Zagreb organizirao je feštu na Bazenu. Ove godine fešta je prvi puta bila humanitarnog karaktera. Naime, sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za kupnju hladnjaka na sinjskom Stacionaru.

Sinjani su se na bazenu počeli okupljati već oko 20 sati, a kako je vrijeme odmicalo terasa bazena punila se sve većim brojem posjetitelja. I mladi i oni nešto stariji zajedno su feštali, a za dobru atmosferu pobrinula se grupa Stella uz čije se obrade poznatih pjesama plesalo do dugo u noć.

Kako je nemoguća misija bila ostati na stolici i ne plesati, tako je nemoguće bilo i ostati gladan. Domaći uštipci s pršutom i sirom, koja fritula za zasladiti se i kap vina na kraju – tko bi odbio.

Najnapetiji dio večeri sasvim sigurno bio je izbor za ‘NajBrk’ Sinja i Cetinske krajine. Stručni žiri nije imao lagan zadatak – među 17 kršnih, brkatih mladića odabrati onog s najboljim brkom. Nakon vijećanja, odluka je pala – najbolji brk Sinja i Cetinske krajine nosi Zoran Katić – Kaća.

Grupa Stella ponovno je zasvirala, a u pauzi između pjesama prikazivali su se najpoznatiji isječci s Krnjeval festa, zbog kojih se orio smijeh Gradskim bazenom.

Društvo, dobra spiza i još bolja zabava bili su obećavajuća uvertira danima koji su pred nama.

Sinj živi!

fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh