svabo

Nagrađeno sedam volonterskih priča

Autor/ica
Objavljeno: 5 prosinca, 2020
L O V O R rezultati page

Na nagradnom natječaju za volonterske priče Lokalnog volonterskog centra Sinj Udruge Srma nagrađeno je sedam priča:

1. mjesto s po 26 bodova dijele ‘Volevo volar’ (Željela sam letjeti) – Ena Delija i ‘Volontiram dakle jesam’ – Kristina Mravak

2. mjesto s po 23 boda dijele priče ‘Volontiranje me naučilo tko sam ja’ – Karla Radović i ‘Kako se osjećam kao volonter’ – Marina Milun

3. mjesto s po 22 boda dijele priče ‘Poklonila sam dio sebe’ – Marina Čorić, ‘Volontiranje mijenja pogled na život’ – Mirna Jurko i ‘Volonterska priča’ – Stipe Maleš.

Posebna nagrada za priču na dijalektu dodijeljena je priči ‘Lektimacija’ autorice Marije Librenjak.

Na natječaj za volonterske priče koji je trajao od 9. rujna do 16. studenoga 2020. g. pristiglo je ukupno 27 priča i crtica iz života volontera koje su objavljene i u zborniku ‘LOVOR 2’, koji je dostupan online na web stranici Udruge Srma. Također je tiskan i dijelit će se volonterima i građanima.

Priče iz ovog drugog nagradnog natječaja pročitajte i na novoj web stranici Lokalnog volonterskog centra Sinj na kojoj su predstavljeni lokalni volonteri i organizatori volontiranja.

Lokalni volonterski centar Sinj <https://lvc-sinj.hr/>

Nagrađene priče označene su u zborniku radova suncem i brojem mjesta na rang listi. Nagrade će biti uručene na prigodnom obilježavanju Dana volontera danas, 5. prosinca na sinjskoj Pijaci.

Zbornik volonterskih priča dio je projekta ‘VOZARA – VOLONTERI ZA RAZVOJ’ kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh