miro bulj
hdz

Najava sportskog vikenda

Autor/ica
Objavljeno: 14 rujna, 2018
najava_sportskog_vikenda11

Pred nama je zanimljiv sportski vikend u kojem s posebnom pažnjom pratimo gostovanje stopostotnog Junaka u Dubrovniku, ali isto tako vrijedi doći i do Trnovače gdje ragbijaši Sinja sezonu otvaraju utakmicom protiv Zagreba…

Nogometni vikend Junaka odvodi u Dubrovnik na noge GOŠK-u koji je tradicionalno neugodan domaćin, ali ne i nepobjediv što je pokazao Primorac Biograd koji je podno Srđa u prvom uzeo sva tri boda. Hrvace su domaćin Zagori i sve osim tri boda domaćih bilo bi iznenađenje.

U županijskom rangu natjecanja najbolju formu je pokazao OSK koji je s dvije pobjede na diobi prvog mjesta, a treću pobjedu lovit će na Golim brdima protiv Vinjana. U drugom rangu županijskog prvenstva posebno ističemo triljski gradski derbi.

Sinjski ragbijaši ove su sezone još motiviraniji da konačno dođu do nekog većeg trofeja, a prva prepreka na tom putu bit će im Zagreb. Što je to pripremio trenerski dvojac Grčić/Tomić za ovu utakmicu, najbolje da provjerite uživo u subotu od 16 sati.

Ističemo i početak malonogometnog prvenstva grada Sinja u kojem će se natjecati deset momčadi. Njihove utakmice igraju se u standardnim nedjeljnim terminima.

Subota, 15. rujna

Nogomet

Treća HNL-jug, 4. kolo:
16,30 h: Hrvace – Zagora
16,30 h: GOŠK – Junak

Prva ŽNL, 3. kolo:
16,30 h: OSK – Vinjani

Druga ŽNL, 2. kolo:
16,30 h: Tekstilac – Vrlika
16,30 h: Čaporice – Trilj

Ragbi

Prvenstvo Hrvatske, 1. kolo:
16,00 h: Sinj – Zagreb

Nedjelja, 16. rujna

Mali nogomet

UMN Sinj, 1. kolo:
14,00 h: MNK Brnaze – MNK Torcida Kavana Otok
15,00 h: MNK Gala – C.b.Kamičak/Pršutoreznica Miško
16,00 h: C.b.Back in black – MNK Satrić Casper
17,00 h: MNK Hrvace Kompass group – Š.d.Branitelj
18,00 h: Prolić gradnja – MNK Azra Inel Sinj

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh