svabo

Najavljena ‘Zelena čistka’ u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 14 rujna, 2021
istka

Danas je u Gradskoj vijećnici održan sastanak s predstavnicima udruga i javnih ustanova s područja Grada Sinja na temu akcije čišćenja okoliša ‘Zelena čistka’.

Dogovoreno je kako će se akcija na području Grada Sinja održati u subotu, 18. rujna 2021., a odvijat će se  na dvije lokacije i to na području Sutine i dijelu rijeke Cetine od Panja do Despotuše.

istka

Djelatnici ‘Čistoće Cetinske krajine d.o.o’ osigurat će kamione, kontejnere, vrećice za smeće i ostalu potrebnu mehanizaciju. Akciji će se pridružiti vatrogasci i HGSS, planinari, BIOM, Turistička zajednica Grada Sinja i druge zainteresirane udruge s područja Grada Sinja. Svi zainteresirani za sudjelovanje u akciji čišćenja divljih deponija mogu se javiti na info@sinj.hr.

Podsjetimo, riječ je o jednodnevnoj akciji čišćenja divljih odlagališta i najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj. Buđenje svijesti o stvaranju i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, koja je naše zajedničko dobro, prvi je korak na tom putu.

istka
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh