mel

Naš 1. rođendan: Donesi odluku – SAY YES!

Autor/ica
Objavljeno: 3 travnja, 2024
ana naslovna

Ovo je kratka priča na duge staze o FITNESS CENTRU FIRE BODY SAY YES koji slavi svoju prvu godinu postojanja. Na adresi Bana Jelačića 1 u Sinju, godinu dana studio okuplja korisnice svojih usluga, bilo da se radi o osobama s prekomjernom tjelesnom težinom, rekreativcima, sportašima i slično.

Ana Mastelić, vlasnica Centra, inspirirana i potaknuta realiziranom idejom svoje nećakinje Andree Čanađije, poznate rukometašice koja s obitelji živi u Bjelovaru, odlučila je prošle godine nešto novo i inovativno dovesti u Sinj. I nije pogriješila, jer puno je žena, djevojaka koje zbog užurbanog tempa života, obiteljskih i poslovnih obaveza ne mogu izdvojiti puno vremena za sebe, a u ovom studiju sat vremena vježbanja je više nego dovoljno za osjetiti se živom i punom energije, bez obzira na dob, fizičku spremnost,… Jer FireBody Say Yes predstavlja više od običnog treninga. Stvara osjećaj sreće, pripadanja i postojanja.

‘Moja odluka nije samo promijenila moj život. Pomogla mi je stvorit novu zajednicu žena koje su odlučile nešto učiniti za sebe, svoje zdravlje i svoju dobrobit.

Ovaj studio je postao više od mjesta vježbanja – postao je sigurno utočište i mjesto gdje se žene, majke, djevojke osjećaju podržano i prihvaćeno, osnaženo i inspirirano za ostvariti najbolju verziju sebe.

Što se tiče usluge koju nudimo u fitness centru, kod nas je riječ o inovativnom obliku aerobnog treninga koji se bazira na kardio treninzima i radi se o nekoliko vrsta usluge ili treninga.

VacuTherm Body Space uređaji sadrže vakuumsku i infracrvenu tehnologiju. Poboljšava se cirkulacija trupa i donjih ekstremiteta što su djelovi skloni skladištenju masnog tkiva. Vakuum omogućava učinkovito sagorijevanje masnih naslaga u području stomaka, bedara i stražnjice, dok infracrveno svjetlo prodire duboko u tkivo potičući obnovu kože koja postaje čvršća.

Fire body roll ili ‘uništavač celulita’ je uređaj koji pomaže izbacivanju viška vode koja se skuplja u tkivima, zglobovima i krvnim žilama.

Tesla sjedalica i Tesla sculpt izgrađuju mišićnu masu dok istovremeno otapaju suvišne masnoće. Rezultati vidljivi već nakon 6-8 tretmana.

Limfna drenaža koristi se za poticanje cirkulacije limfe u tijelu, smanjenje oteklina i bolova, detoksikaciju tijela, opuštanje i smanjenje stresa, te za oporavak mišića.

Mogu još samo reći da nikad nije kasno započeti nešto novo. Uvijek možete doći na svoj prvi trening  – besplatno!’

Evo što su rekle neke od korisnica fitness centra.

Ivana V. Preporuke svima za ljepši fizički izgled, vakuum traka i Tesla aparat za mršavljenje daju brze rezultate. Veliko hvala Ani na stručnosti i razumijevanju. Zahvaljujući ovom treningu skinula sam kilograme i zategnula kožu stomaka, nogu i stražnjice. Profesionalno i stručno osoblje pruža savjete kako bi se kvalitetno odradio trening. Sve pohvale.

Vedrana B. Kao majka četvero odrasle djece i baka šestero unučadi, napokon sam našla uru vremena za sebe, kroz vježbu, dobru energiju i pozitivu. Nakon vremena posvećenom sebi, još više dobijem snage i volje za moje najdraže. Ani i Mireli hvala što su uz nas, što nas potiču i kad nam nije do vježbe.

Ana Marija B. Mjesto gdje se ne gradi samo tijelo i um nego i prijateljstva. A djelatnice su srdačne osobe velikog srca koje su spremne nesebično pomoći entuzijazmom i kad nam padnu žunte.

Andrijana M. Fire body Say Yes je mjesto gdje se, tko god došao, osjeća kao kod kuće, neobično ugodna i opuštajuća atmosfera, djelatnice jako uljudne i pristupačne svima. Kad jednom dođete, postane vam svakodnevna rutina, mjesto gdje smo si jednaki i gdje je, uz trening, najveći uspjeh osmijeh i zadovoljstvo na licima klijenata!  Mjesto gdje svaka osoba za sebe bira svoje vrijeme u ovom ludom, užurbanom svijetu, a Fire body Say Yes je najbolja opcija za život osobe koja želi promijeniti svoje životne navike.

Ivona M. Prezadovoljna sam s ovim načinom vježbanja, uz dvoje djece trebalo mi je nešto s čim bi brzo vratila svoju staru figuru nakon poroda. Za pola sata odradim ‘brutalan’ trening koji mi da snagu za nastaviti dan, a kilogrami sami odlaze. Ana, hvala ti na ovoj inovaciji u Sinju!

Nada Š. Izuzetno sam zadovoljna s treninzima i pristupom trenerice. Nakon poroda dvoje djece mnogo godina nisam trenirala i osjećala sam se fizički i psihički jako loše. Sada nakon treninga napokon mi je poraslo samopouzdanje… Osjećam se bolje i zadovoljno. Sve pohvale za Say Yes!

ferata@ferata.hr
0997370409