Jadrantrans

Nastavak prekinute 30. sjednice sinjskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 1 kolovoza, 2020
gradsko vijece

Potpredsjednik sinjskog Gradskog vijeća Anđelko Bilandžić sazvao je nastavak prekinute 30. sjednice Gradskog vijeća Grada Sinja.

Sjednica će se nastaviti elektroničkim putem u ponedjeljak, 3. kolovoza s početkom u 10 sati. Vijećnici će se izjašnjavati putem elektoničke pošte, koje će biti moguće sve do 17 sati istog dana.

Glasovanje će se provoditi na način da će se na dan održavanja Sjednice elektroničkim putem, odnosno e-mailom, vijećnici izjašnjavati o predloženom dnevnom redu i svakoj točki dnevnog reda glasovanjem: ‘Za’, ‘Protiv’ ili ‘Suzdržan’, počevši s točkom 5 Dnevnog reda – Prijedlog Odluke o raspodjeli sredstava za financiranje programa i projekata u Programu javnih potreba u kulturi Grada Sinja za 2020. godinu.

U slučaju da na službeni e-mail tijekom dana održavanja sjednice ne pristigne elektronička pošta, smatrat će se da vijećnik nije sudjelovao u radu sjednice.

Vijećnici će se izjašnjavati putem e-mail adrese info@sinj.hr . Amandmani na predložene točke dnevnog reda mogu se podnositi do početka zakazanog nastavka 30. sjednice Gradskog vijeća, odnosno do ponedjeljka, do 10 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh