banner stozer cz sinj

Nastavljaju se humanitarne akcije

Autor/ica
Objavljeno: 26 svibnja, 2014
bulj4

Na području Cetinske krajine nastavljaju se humanitarne akcije za pomoć Slavoniji. Dio prikupljenje pomoći upućuje se i u Bosnu i Hercegovinu.

Sinju, Trilju i Vrlici, u kojima se pomoć prikuplja od početka poplava u Slavoniji, pridružili su se mještani Otoka i Satrića.

Na području općine Otok pomoć su organizirali Župa sv. Luka Otok, UHDDR općine Otok i Općina Otok. Dnirana pomoć može se ostavljati u posebnim košarama koje su postavljene u lokalne prodavaonice mješovite robe, a dio pomoći može se predati u Župni ured i prostoriju UHDDR-a.

Mole se svi koji žele pomoći da doniraju prehrambene artikle s dužim rokom trajanja, kozmetiku, deterdžente, pribor za osobnu higijenu, dječju hranu, pelene i ostalo (bez obuće i odjeće).

MO Satrić organizirao je humanitarnu akciju pod nazivom ‘Tjedan za Slavoniju’. Akcija će se provoditi do kraja ovoga tjedna. Mještani se pozivaju da hranu, higijenske i druge potrepštine, te alat donesu u prostorije Udruge za očuvanje kulturne baštine Satrić u vremenu od 15 do 20 sati.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh