BANNER FERATA

Nastup Cetina Adventure na 18. Splitskom polumaratonu

Autor/ica
Objavljeno: 28 veljače, 2018
polumaraton

Na 18. Splitskom polumaratonu koji se održao u nedjelju i koji je ove godine po mnogočemu bio poseban nastupili su i članovi Kluba Avanturističkih sportova Cetina Adventure.

Neki od razloga koji ovogodišnji Splitski polumaraton čine posebnim, osim činjenice da je ove godine doživio punoljetnost su činjenica da je ovo bio prvi polumaraton koji se trčao dok su splitskim ulicama lepršale pahulje snijega, a i činjenica da je ove godine imao najviše natjecatelja dodatno idu u prilog.

Preko 2500 natjecatelja iz 40 zemalja je u nedjelju trčalo ulicama grada Splita od čega je klub Cetina Adventure imao svoja tri predstavnika.

21 ‘sniježni’ kilometar su uspješno otrčali Vinko Kodžoman sa vremenom od 1 sat i 39 minuta, Ivica Mastelić sa vremenom od 1 sat i 48 minuta dok je najbolje vrijeme ostvario Vedran Ugrin sa vremenom od 1 sat i 37 minuta.

Ni snijeg ni hladni vjetar koji je puhao tijekom cijelog polumaratona nije spriječio natjecatelje da uspješno prođu kroz ciljnu ravninu te na najbolji mogući način naprave uvod za početak sezone trail utrka koje počinju u ožujku.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh