MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Natječaj Županije za financiranje projekata, programa i aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja

Autor/ica
Objavljeno: 20 veljače, 2024

 

violina

Splitsko-dalmatinska županija, Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu objavio je Natječaj za financiranje projekata, programa i aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja memorijalno-revijalnog karaktera u 2024. godini.

Temeljem ovog Natječaja Županija će dodijeliti financijsku potporu za provedbu projekata, programa i aktivnosti iz područja Podrška kulturnim programima i aktivnostima. Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, neprofitne organizacije, udruge građana i sportske udruge.

Prijave se mogu poslati za projekt/program/aktivnost koji će se provoditi tijekom 2024. godine, a svaki prijavitelj ima pravo poslati najviše dvije prijave, s tim da mora naznačiti prioritetnu prijavu, odnosno prioritetni projekt/program/aktivnost koji namjerava provesti.

Za dodijeljeno financiranje Prijavitelj se obvezuje u svojim javnim nastupima o provedbi projekta i njegovim rezultatima i kroz svoje promidžbene materijale navoditi Županiju kao instituciju koja sufinancira program/projekt/aktivnost i isto potkrijepiti dokazima.

Za dodjelu financijske potpore projektu/programu/aktivnosti u okviru ovog Natječaja u Proračunu Splitsko-dalmatinske županije osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 150.000 €.

Prijave se dostavljaju do 20. ožujka 2024. godine neposredno u pisarnici Splitsko-dalmatinske županije ili u zatvorenoj omotnici poštom na adresu: Splitsko-dalmatinska županija, Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu, Vukovarska ulica 1, 21 000 Split, s naznakom ‘Natječaj za financiranje projekata, programa i aktivnosti iz područja kulture i društvenih događanja u 2024. godini iz Proračuna Splitsko-dalmatinske županije (udruge, umjetničke organizacije i samostalni umjetnici), KLASA: 612-01/24-0001/0007’.

NATJEČAJ

ferata@ferata.hr
0997370409