TOMMY mel

Nezaboravan vikend u Nogometnom klubu Glavice 1991!

Autor/ica
Objavljeno: 22 travnja, 2024
IMG WA

Tekst/Foto: NK Glavice 1991

Ovog vikenda je, blago rečeno, bilo vrlo veselo u našim Glavicama; počevši od naše budućnosti, naših najmlađih koji su nam donijeli najviše radosti osvojivši zlatno odličje, naših pionira koji su u borbi za prvaka u svom rangu, te seniora koji se također bore za ulazak u viši rang…

Naime, naše najmlađe snage pohodile su tradicionalni nogometni dječji turnir ‘Sv.Jurja – Vis’ sa dvije kategorije 2013/2014. godište i 2015/2016. godište gdje su ostvarili sjajan rezultat: zlatna medalja za najmlađe, nagrada za fair play i najbolji strijelac (Martin Jerkan), te su dočekani u svojim Glavicama kako i zaslužuju. Sve pohvale za ponašanje i odnos na terenu i izvan terena – ukratko, ‘zlatna generacija’.

Također, naši pioniri nastavljaju sa sjajnim rezultatima u 2. ligi NSŽSD gdje drže najvišu poziciju na tablici, svladavši vršnjake sa Hvara 7:1.

I za kraj nezapamćena utakmica seniora u nedjeljno poslijepodne koju je ispratilo više od 300 gledatelja u uzavreloj atmosferi u grotlu Glavica!

S rezultatskim minusom i igračem manje, naši igrači su se ponovno izborili za sva tri boda i rezultatom 2:1 svladali NK Mosor iz Žrnovnice, te tako nastavili niz od 21 utakmicu bez poraza na domaćem terenu i izborili play- off 2. ŽNL i nastavljaju borbu za prvo mjesto koje vodi u viši rang natjecanja.

OSTANI BORAC DO KRAJA!!!

 

ferata@ferata.hr
0997370409