NL dr. Jadrijević: Tko o čemu, sinjski HDZ o licemjerstvu

Autor/ica
Objavljeno: 12 travnja, 2021
nl dr jadrijevic

Nastavlja se polemika oko zapošljavanja u komunalnoj tvrtki Vodovod i odvodnja Cetinske krajine. Nakon što je sinjski HDZ jutros uputio priopćenje za javnost u kojem su pozvali direktora Milana Smolju da poništi natječaj, odgovorila im je Nezavisna lista dr. Jadrijevića.

‘Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Nismo se imali namjeru prepucavati putem priopćenja i pogotovo ne s onima koji na prevaru vladaju Sinjom zadnje tri godine, ali kada Vam ti isti pričaju o licemjerstvu onda ne možemo ostati suzdržani.

Molimo te iste sinjske HDZ-ovce da građanima grada Sinja objasne jesu li protiv gradonačelnice Kristine Križanac podnijeli kaznenu prijavu zbog netransparentnog natječaja za jahaću halu na hipodromu?!

Upravo taj netransparentni natječaj je i bio razlog da NL dr. Jadrijevića traži izvanredne izbore i ostavku gradonačelnice.

Je li možda mislite da su građani grada Sinja slijepi i nisu vidjeli tko je s gradonačelnicom vladao zadnje tri godine i zajedno s njom krojio proračune?

Vaša glad za vlašću je toliko jaka i intenzivna da ste zaboravili na kaznenu prijavu i nakon što gradonačelnica nije podnijela ostavku upravo vi ste je podržali i tako nastavili zadnje tri godine. Normalni čovjek bi za to rekao da je to licemjerje a vama je to vaša politika koje se sada sramite, jer da se ne sramite onda bi napisali tko je na vlasti u gradu Sinju zadnje tri godine. Da, to ste upravo vi!

Jedino ispravno što ste napisali u svom priopćenju je da se poništi natječaj, samo se pitamo koliko to iskreno želite i kako će te to opravdati ljudima kojima ste sada pred lokalne izbore obećali posao.’

S poštovanjem,

NL dr. Jadrijevića

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh