miro bulj
hdz

Noć knjige u galeriji Sikirica

Autor/ica
Objavljeno: 23 travnja, 2014

noc_knjige1

Povodom svjetskog Dana knjige u galeriji Sikirica večeras u 20 sati održat će se zanimljiva kulturna večer ‘Noć knjige’. Ovu kulturnu večer vodit će nagrađivana sinjska pjesnikinja Irena Delonga Nešić.

‘Svi koji dođu u galeriju Sikirica imat će prigodu upoznati sinjske pisce bez knjige, ali ja se nadam kako ćemo to uskoro promjeniti, odnosno kako će netko vrlo brzo prepoznati o kakvim se autorima radi i njihove radove i objaviti’, kazala je Irena Delonga Nešić.

Delonga Nešić napominje kako će svoje kratke priče čitati polaznici Radionice kreativnog pisanja koju ona vodi u galeriji Sikirica, odnosno sinjski kratkopričaši – Anita Barać, Martina Barbić, Jakov Dukić, Romana Jadrijević, Nikša Poljak, Borislav Šego i Tajana Vladović.

O samim autorima i tematici koja prevladava u ovim kratkim pričama, Irena Delonga Nešić je kazala:

‘Oni su toliko različiti po godinama, po profilu, po stilu pisanja. Oni su uistinu raznoliki. Neki će čitati priče po istom zadatku, a tu će se upravo vidjeti ta različitost’, kazala je Irena Delonga Nešić te pozvala Sinjane i ostale zainteresirane da dođu na ugodno druženje u galeriju Sikirica povodom svjetskog Dana knjige.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh