svabo

Nogometni vikend: Domaća premijera Junaka, kreću i niželigaši

Autor/ica
Objavljeno: 8 rujna, 2017
nogomet

Pred nama je nogometni vikend u kojem se trećeligašima pridružuju i županijski ligaši, ali ipak u prvi plan ide premijerni domaći ogled Junaka…

Sinjski Plavi ove će subote biti domaćini Zmaju iz Blata na Korčuli, a riječ je o domaćoj premijeri nakon dva uzastopna gostovanja u kojima je ostvarena pobjeda u Biogradu i poraz u Opuzenu. Dosta toga kod Junaka ovisit će i o zdravstvenom biltenu momčadi.

Za razliku od Junaka, Hrvace su u prva dva kola bile domaćin, imaju jednu pobjedu i jednu koja će tek biti registrirana u korist Hrvaca zbog nedolaska Neretvanca u prvom kolu. Treće kolo vodi Hrvace u Ivanbegovinu kod Kamena.

Nakon dvije sezone u trećeligaškom društvu OSK je pao u rang niže i doživio potpunu transformaciju. Najveći dio igrača je napustio klub i tek će vrijeme pokazati koliko će Otočani biti konkurentni, a vrijedi spomenuti i kako ih od ove sezone vodi Zdravko Ćurković.

Novi treneri su i na klupi Glavica (Tomislav Gaurina) te Tekstilca (Bože Poljak), a u istoj ligi pratimo još i nastupe triljskog dvojca Čaporica i Trilja.

Raspored:

Treća HNL-jug, 3. kolo:
17,00 h: Junak – Zmaj (B)

17,00 h: Kamen – Hrvace

Prva ŽNL, 1. kolo:
17,00 h: Omladinac – OSK (nedjelja)

Druga ŽNL, 1. kolo:
17,00 h: Trilj 2001 – Jadran (S)
17,00 h: Čaporice Trilj – Mračaj (nedjelja)
17,00 h: Glavice – Vinjani
17,00 h: Tekstilac – Krilnik

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh