raise banner

Nogometni vikend: Junak u Čakovcu, gostovanja čekaju OSK i Hrvace

Autor/ica
Objavljeno: 25 rujna, 2020

Bogat nogometni vikend nas očekuje ove subote. U prvom planu sigurno je gostovanje Junaka u Čakovcu, ali pratimo i ostatak našeg nogometnog društva u prvenstvima Treće HNL te Druge ŽNL…

Nakon pobjede u Rijeci protiv Orijenta, Junaka čeka novo gostovanje kojim će konačno zaključiti ovaj nevjerojatni ritam srijeda-subota. Gostovanje u Čakovcu novi je težak ispit za momčad Darija Sablića, ali ipak se na ovaj put krenulo u bitno boljem raspoloženju nakon prve pobjede bijega s dna poretka.

Malo tko je davao puno šanse Junku protiv Orijenta, ali pokazalo se da među sinjskim igračima ima itekako vatre i dišpeta, stoga treba vjerovati da se slično može ponoviti i na sjeveru Hrvatske. Međimurje je u posljednjem dvoboju teško nastradalo u Osijeku gdje je poraženo s čak 6:0, ali na drugoligaškoj ljestvici dobro stoji s devet bodova, dovoljno za sedmu poziciju.

U trećem nogometnom razredu Hrvace i OSK igrat će u gostima. Hrvace su prije dva dana u Mravincima prekinule mini seriju od dva poraza i sada u Dubrovnik kreću po nove bodove. Težak ispit očekuje i OSK koji mora na Klis kod osokoljenog Uskoka, ali otočki je klub za sada jedini u ligi uz Jadrana neporažen pa se nadamo da će tako ostati i nakon ovog kola.

Što se tiče drugog županijskog razreda naši predstavnici igraju treće kolo. Trilj je domaćin Adriaticu, a vodeći Tekstilac dočekuje Čaporice koje su bez boda. U Žrnovnici gostuje Vrlika, a Glavicama nakon domaćeg poraza slijedi gostovanje u Trogiru.

Raspored:

Druga HNL, 7. kolo:
19,00 h: Međimurje – Junak

Treća HNL, 6. kolo:
16,00 h: GOŠK – Hrvace
18,00 h: Uskok – OSK

Druga ŽNL, 3. kolo:
16,00 h: Trilj – Adriatic
16,00 h: Trogir – Glavice
16,00 h: Tekstilac – Čaporice
16,00 h: Mosor Žrnovnica – Vrlika

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh