svabo

Nogometni vikend: OSK igra već u petak, Junak i Hrvace dan poslije

Autor/ica
Objavljeno: 8 listopada, 2021

Nogometni vikend ovog puta starta već u petak kada na teren izlaze Otočani, a dan kasnije, dakle u subotu, svoje utakmice igraju Junak i Hrvace…

OSK na domaćem terenu dočekuje Neretvu i tri boda je jedino što igra otočkoj momčadi. Tek 15. pozicija u poretku ne daje previše prostora za domaće posrtaje, stoga je i više nego jasno da u toj “kvoti” više nema mjesta za Neretvu.

Junak je u seriji od tri poraza i nalazi se na tek 13. mjestu u poretku. Očekivalo se Plave u samom vrhu, ali kako tome nije slučaj, sada je sva utakmica od izuzetne važnosti. Još se sve stigne popraviti, ali trebat će ući u veliku seriju pozitivnih rezultata s naglaskom na pobjede i to s Vodicama kao početkom te priče.

Hrvace najbolje stoje od naših predstavnika. S 13 osvojenih bodova drže šestu poziciju, iako ni sami nisu u nekim utakmicama opravdali očekivanja. No, barem Crni nisu ispucali sve kredite, a u ovom kolu čeka ih gostovanje kod Kamena koji nije na razinama iz nekih ranijih sezona i definitivno tu ima prostora za kući donijeti puni plijen.

U Drugoj ŽNL igrat će se u subotu i nedjelju. Subotnji termin donosi oglede Imotskog i Tekstilca te Trilja i Mosor sv Jure, dok će dan poslije na teren Glavice protiv Poljičanina.

Raspored:

Treća HNL, 9. kolo:
15,30 h: OSK – Neretva (petak)
15,30 h: Junak – Vodice
15,30 h: Kamen – Hrvace

Druga ŽNL, 4. kolo:

15,30 h: Trilj – Mosor sv Jure
15,30 h: Imotski 1991 – Tekstilac
15,30 h: Glavice – Poljičanin

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh