REMAX

Nogometni vikend: Utakmica Junaka otkazana, ostatak društva u punom pogonu

Autor/ica
Objavljeno: 20 studenoga, 2020

Nogometni vikend nakon otkazivanje utakmice Junaka u prvi plan baca OSK i Hrvace koji su domaćini u ovom kolu, ali i ostatak nogometnog društva iz Cetinske krajine je u akciji…

Susret Junaka i Sesveta otkazan je zbog koronavirusa u redovima Sesveta. Termin odigravanja bit će poznat naknadno.

OSK je prošlog vikenda u Makarskoj prekinuo svoj sjajni niz od četiri pobjede, ali sada je željan da započne novi pobjednički. Suparnik otočkoj momčadi je Neretva koja ne spada u gornji dom poretka pa se može reći kako je OSK favorit u ovom dvoboju. No, takvi dvoboji u pravilu bivaju i najteži, stoga bi bilo pogrešno već unaprijed upisati bodove.

Hrvacama u goste stiže Zagora koja je do prije nekoliko kola držala čelo ljestvice, ali kako je u međuvremenu upala u veliku rezultatsku krizu, tako je teško znati koliko mogu ponuditi u dvoboju s Hrvacama koje i same traže kontinuitet dobrih rezultata. Znale su Hrvace ugodno iznenaditi, ali i razočarati ove sezone, stoga dvoboj dvije momčadi iz vrha sigurno neće biti nezanimljiv.

U drugom županijskom rangu zahuktale Glavice protiv Adriatica će loviti šestu pobjedu nizu, a gostovanja čekaju i Tekstilac, Čaporice i Vrliku koja će u goste Trilju.

Raspored:

Druga HNL, 13. kolo:
13,30 h: Junak – Sesvete (OTKAZANO!)

Treća HNL-jug, 16. kolo:
13,30 h: OSK – Neretva
13,30 h: Hrvace – Zagora

Druga ŽNL, 10. kolo:
13,30 h: Glavice – Adriatic
13,30 h: Dalmatinac – Čaporice
13,30 h: Trogir – Tekstilac
13,30 h: Trilj – Vrlika

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh