banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Nova predavanja za poljoprivrednike

Autor/ica
Objavljeno: 24 veljače, 2015

foto poljoprivreda

Nakon što je prošlog tjedna u Otoku održana druga izobrazba na temu održive uporobe pesticida, kojoj je nazočilo 68 polaznika, za poljoprivrednike slijede nova stručna predavanja.

Naime, Poljoprivredna savjetodavna služba organizira predavanje na temu ‘Izravne potpore i ruralni razvoj, Ekološko govederastvo’ koje će se održati sutra u sinjskoj gradskoj vjećnici s početkom u 13,30 sati. Predavač će biti dipl. ing. agronomije Zvonko Balta.

‘Imamo nove zanimljivosti vezane uz potpore u poljoprivredi i uz ruralni razvoj za planirano razdoblje 2015.-2020. Posebno je zanimljiva činjenica kako postoje određene pogodnosti za mlade poljoprivrednike, kako za one koji su već u poljoprivrednom sustavu, tako i za one koje to žele biti’, istaknuo je Balta.

Zvonko Balta pozvao je sve poljoprivrednike i ostale zainteresirane građane da dođu na ovo zanimljivo predavanje kako bi saznali kako lakše doći do sredstava za poljoprivredu iz EU fondova i drugih programa. Gost predavač biti će dipl. Ing. Tihomir Vranješ iz tvrtke ‘Timac Agro’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh