tramax

Novi singl i spot Darkvuda!

Autor/ica
Objavljeno: 17 rujna, 2015
Darkvud Rock off

Foto: facebook.com/Darkvud

Rock bend Darkvud, nakon što se se predstavili javnosti singlovima ‘Produžni kabel’ i ‘Gljive’, objavljuju novi singl ‘Moj bubanj’. To je ujedno i pjesma s kojem se natječu na RockOff festivalu. Ovim spotom još jednom dokazuju da se dobro snalaze u svim žanrovima, a ovaj put se predstavljaju u nešto žešćem aranžmanu.

Spot za pjesmu ‘Moj Bubanj’ snimljen je u Sinjskom polju te dio u planini Kamešnici u tunelu nikad ostvarene hidroelektrane. I ovaj, kao i prethodni videspot, snimio je mladi sinjski snimatelj Dominik Belančić.

Spot je prije dva dana premijerno emitiran na CMC televiziji te na portalu Muzika.hr.

Darkvud se prošlog petka predstavio uživo u zagrebačkom Katranu na prvoj večeri Rockoffa i zanimljivim glazbenim spojevima, oduševio sve prisutne, od publike do žirija. Bend postoji od 2006., ali sve do prije dvije godine istraživali su i eksperimentirali sa zvukom od funka do punka, od electro rocka do etna i konačno našli svoj sadašnji zvuk – wood (jer rock i metal već postoje). Ističu se po energičnim live nastupima, a od nastupa izdvajaju pobjedu na West Herzegowina festu 2010. godine te Hrvatski glazbeni festival u Zaboku gdje osvajaju treće mjesto. Upravo su izabrani od strane žirija Karlovačko Rockoff finala kao jedan od 15 najboljih mladih bendova u Hrvatskoj.

Iza sebe imaju album ‘HAUGH‘ koji je konceptualne naravi te iz kojeg progovara mješavina etno-rock-psihodelične smjese.

Članovi Darkvuda su Stipe Botica (bubnjevi, vokal), Petar Radović (bass), Andrija Vrdoljak (gitara) i Šimun Čarli Botica (klavijature).

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh