REMAX

Novi težak ispit za ŽRK Sinj, Dalmatinka stiže u najgore vrijeme (OTKAZANO!!!)

Autor/ica
Objavljeno: 20 studenoga, 2020
RK Sinj

Zbog koronavirusa u redovima Sinja utakmica protiv Dalmatinke je otkazana!

Pred rukometašicama Sinja nova je prvenstvena obveza i to još jedna na domaćem parketu, a ovog puta u Sinj stiže Dalmatinka iz Ploča…

Težak poraz od Dugog Sela morat će biti brzo arhiviran u glavama igračica, jer nova utakmica je pred vratima i to jedna od onih za koju se ne tako davno vjerovalo da je prilika za berbu bodova.

Ipak, okolnosti su se ponešto promijenile, Sinj je prilično oslabljen, ali vremena za plakanje nema, nego se treba maksimalno dobro pripremiti i loviti iznenađenje, ako se ukaže prilika za takvo nešto.

“Nažalost, sve bitne utakmice su nam se sada posložile kada smo najranjiviji. Idemo pozitivno iz utakmice u utakmicu bez obzira na trenutno stanje. Cure će sigurno dati sve od sebe, a to je jedino što možemo obećati. Dalje što bude.”, kazao je u najavi susreta trener Sinja Mario Krstić.

U četiri dosadašnje utakmice Sinj je dohvatio po jednu pobjedu i remi, ali i dva poraza, dok je s druge strane Dalmatinka odigrala osam susreta u kojima je ostvarila po dvije pobjede i remija te četiri poraza.

Utakmica se igra u GSD Ivica Glavan Ićo s početkom u 18 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh