lady

Obavijest za navijače Alkara

Autor/ica
Objavljeno: 14 siječnja, 2022

Iz KK Alkar uputili su obavijest vezano za održavanje utakmice između KK Alkar i KK Cedevita Junior, koja je na rasporedu sutra, 15. siječnja 2022. godine od 18 sati.

Iz Kluba podsjećaju navijače da je 8. siječnja. 2022. godine na snagu stupila nova odluke nacionalnog Stožera civilne zaštite, kojom se ograničava kapacitet popunjenosti tribine u zatvorenom prostoru na 20 posto kapaciteta tribine.

Stoga, sutra na utakmicu KK Alkar – KK Cedevita Junior, kao i na sve sljedeće domaće utakmice dok je odluka na snazi, mogu ući samo gledatelji koji imaju sezonsku pretplatu uz predočenje EU Covid putovnice, važeće potvrde o preboljenju ili uz potvrdu brzog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati. Isti će uz pretplatu te Covid potvrdu morati priložiti i osobnu iskaznicu. U dvorani je obvezno i korištenje medicinskih maski ili maski za lice.

Testiranje na brzi antigenski test po cijeni od 50 kuna za pretplatnike koji nemaju Covid potvrdu, provodit će se petkom od 8 do 19 sati i subotom od 6 do 12 sati u Poliklinici Dr. Babić na adresi Splitska 47.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh